motyw projekt7.3 gotowi niep

Informujemy, że w dokumentach rekrutacyjnych opublikowanych w dniu 24 kwietnia 2020 r. znalazł się błąd. W Regulaminie rekrutacji i uczestnictwa w Projekcie wskazano wyłącznie część (2 z 7) kryteriów premiujących związanych z przynależnością do grupy docelowej.

W związku z powyższym na podstawie § 9 pkt 4, 5, 6 Regulaminu rekrutacji i uczestnictwa w Projekcie, dokonana została aktualizacja Regulaminu rekrutacji i uczestnictwa w Projekcie w w/w zakresie.

Aktualna wersja Regulaminu rekrutacji i uczestnictwa w Projekcie obowiązuje od dnia jego publikacji na stronie internetowej projektu gotowinafirme.stawil.pl tj. od dnia 5 czerwca 2020 r.

Równocześnie informujemy, że wprowadzone zmiany nie powodują konieczności składania dodatkowych dokumentów czy informacji ze strony Potencjalnych Uczestników Projektu. Dane zawarte w Formularzach rekrutacyjnych złożonych przez Potencjalnych Uczestników Projektu w odpowiedzi na przeprowadzony nabór, zawierają informacje niezbędne do przeprowadzenia właściwej oceny merytorycznej w zakresie zaktualizowanych kryteriów premiujących związanych z przynależnością do grupy docelowej.

Informujemy, iż w dniu 25.05.2020 r. zakończyła się rekrutacja. 

Aktualnie trwa ocena formalna złożonych Dokumentów rekrutacyjnych. Ze względu na dużą ilość złożonych Dokumentów prosimy uzbroić się w cierpliwość. O wynikach rekrutacji będziemy niezwłocznie informować.

Informujemy, iż rozpoczęła się ocena formalna złożonych Dokumentów rekrutacyjnych.

W związku z przesunięciem działań projektowych spowodowanych stanem epidemii, dużym zainteresowaniem projektem "Gotowi na własną firmę" oraz chęcią zapewnienia Państwu możliwości jak najszybszego skorzystania ze środków finansowych informujemy, iż będzie tylko I tura rekrutacji trwająca do 25.05.2020 r.

Już w najbliższym czasie w projekcie będzie mogło rozpocząć udział 80 osób, z których aż 70 otrzyma dofinansowanie na rozpoczęcie działalności gospodarczej. Chętnych zapraszamy, a w razie pytań lub wątpliwość pozostajemy do Państwa dyspozycji.

Ta strona używa plików cookie. Kontynuując przeglądanie wyrażasz zgodę na otrzymywanie plików cookies od tej witryny internetowej. W każdej chwili możesz zmienić ustawienia swojej przeglądarki dotyczące zapisywania plików cookies.

Zrozumiałem